2020-10-08 08:06:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A munkahelyén megszorítások, esetleg leépítés várható

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai nap sok izgalmat tartogathat az ön számára. Ezért nem baj, ha akár erején felül is vállal szerepet egy munkahelyi esemény megszervezésében. Valakivel épp most köthet ismeretséget, ami hasznára lesz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha kevésnek találja a pénzét, el kell gondolkoznia az új kereseti forrásokon. Úgy érzi, hogy valamely munka, amit ajánlottak önnek, méltóságán aluli. De lehet, hogy épp erre a tapasztalatra van szüksége a fejlődéséhez.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehéz napja van: bármihez nyúl, az lepotyog, széttörik, elszakad, megsérül. Jobb, ha inkább kerül minden gyakorlati feladatot, beleértve a házimunkát is. De ne essen kétségbe: a szerelemben annál szerencsésebb lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Féltékenység gyötörheti a szívét. Inkább tisztázza a kedvesével a kétségeit, mintsem álmatlanul hánykolódjon miatta. Higgye el, megnyugtató magyarázatot fog hallani!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyén megszorítások, esetleg leépítés várható. Ne aggódjon, bármi is lesz, nem marad munka nélkül. Ha mégis változás áll be a helyzetében, az csak azért van, hogy jobbra fordítsa a sorsát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Rák jegyébe lép, emiatt a kedélye ma meglehetősen hullámzó lesz. Nem kellene mindennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítania. Bánjon óvatosabban a negatív megjegyzésekkel! Ha mások azt látják, hogy ön folyton fanyalog, a végén messziről kerülni fogják.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha ma este társaságba hívják, ne mondjon nemet, mert valakivel megismerkedhet, aki később majd még sokat jelent önnek! Talán nem csak barát lesz az illető...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kellemetlenséggel indul a napja, de ez ne keserítse el: a folytatás annál több reménnyel kecsegteti majd. Délután már a hangulata is jó lesz. Ma előnyös üzletet köthet valakivel, ha nyitott szemmel jár, és észreveszi a lehetőségeket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Rák jegyébe lép. Ma igazán kipihenten ébred, és kedvvel indul még a munkahelyére is. Vértezze fel magát: odabent esetleg nagy hajcihő várja. Ha megőrzi a nyugalmát, és semmit nem vesz a lelkére, akkor jól kerül ki ebből a küzdelemből is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyébe lép. Ma igazán kipihenten ébred, és kedvvel indul még a munkahelyére is. Vértezze fel magát: odabent esetleg nagy hajcihő várja. Ha megőrzi a nyugalmát, és semmit nem vesz a lelkére, akkor jól kerül ki ebből a küzdelemből is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban. Ha önnek csupán hízeleg a vonzalma, de nincsenek hosszú távú tervei vele, ki kell mondania.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma úgy alakul, hogy önnek jut a munka oroszlánrésze. Ez azért is van így, mert ön ért a legjobban az aktuális feladatokhoz. De azért segíthet magán egy kis munkamegosztással, csak mondja el a gondjait a főnökének!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: